Afdrukken

Met ingang van 27 juni 2020 kunt u online reserveren voor de weekendvieringen van de parochies Sint Ludger en Sint Paulus.

Hoe werkt het voor de weekendvieringen

 1. Ga naar de website van de parochie, www.sintludgernu.nl of www.stpaulusparochie.nl. Selecteer de menu optie ‘Vieringen’.
 2. U ziet nu de vieringen voor de komende twee weken.
  Bij de vieringen voor de komende zeven dagen staat een knop ‘Reservering aanvragen’. Deze knop blijft zichtbaar tot zaterdagmiddag 12:00 uur.
 3. Klik op de knop ‘Reservering aanvragen’. U ziet dan een scherm met de locatie, datum en tijd van de viering. Op dit scherm moet u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres invullen. Vervolgens kunt u aangeven met hoeveel personen u wilt komen. Het maximum is vier personen per aanvraag. Bij opmerking kunt u een speciale reden aangeven waarom u de viering wilt bijwonen. Wij proberen rekening te houden met uw reden.
  Hierna moet u bevestigen dat u geen ziekteverschijnselen heeft en dat u akkoord gaat met de verwerking van uw gegevens. Klik op ‘Versturen’ om de aanvraag te versturen.
 4. U ontvangt een e-mail met een bevestiging van uw reserveringsaanvraag. In deze mail is een link opgenomen waarmee u uw aanvraag kan annuleren.
  Let op: deze e-mail geeft u nog geen recht op een plaats, deze mail bevestigt dat wij uw aanvraag hebben ontvangen.
 5. Op vrijdagavond na 21:00 uur krijgt u een e-mail waarin een staat of u mag komen of op de wachtlijst staat.

Als u zich na vrijdagavond nog aanmeldt, ontvangt u op zaterdagmiddag na 12:30 uur een e-mail of u mag komen of op de wachtlijst staat.
Wij slaan uw naam, telefoonnummer en overige gegevens gedurende een aantal weken op voor een eventueel bron en contact onderzoek door de GGD als een bezoeker toch corona bleek te hebben.

Ga hier naar de vieringen van de Sint Paulus parochie of de Sint Ludger parochie.

Voor parochianen die geen internet hebben of hulp nodig hebben bij het aanmelden blijft de mogelijkheid om telefonisch de aanmelding door te geven op 06-8260 4863.