Logo Parochie

 

R.-K. Parochie
HH. Paulus en Ludger

Verbonden in Christus

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

 

 


Berichtgeving omtrent corona

Bijna alle regels omtrent corona vervallen m.i.v. 25 september 2021, zie dit bericht voor meer informatie.

Zie hier voor een bericht voor de regels voor koorzang.

Logo

PROGRAMMA VAN ONTMOETING & INSPIRATIE 2021

De commissie Ontmoeting & Inspiratie van de HH. Paulus-Ludgerparochie wil het graag mogelijk maken elkaar te ontmoeten en inspireren rond boeiende thema’s.
Hieronder vindt u de activiteiten die aankomend half jaar georganiseerd worden (alles natuurlijk onder “corona-voorbehoud”).
Mocht u willen meedenken en helpen organiseren: uw deelname aan de commissie wordt zeer op prijs gesteld! Aanmelden kan bij Peter Müller: 0544 463045 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  Anita Overkamp: 0544 464824 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Marjo Stapelbroek: 06 15131412 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Verdere informatie over de activiteiten zult u ook in de nieuwsbrieven, de lokale en regionale (kerk)bladen, facebook en op de website van de parochie (https://www.paulus-ludger.nl/ → inspiratie) vinden; ook in uw mailbox, als u daarvoor uw e-mailadres doorgeeft.

Voor de volgende activiteiten kunt u zich nu al aanmelden (voor meer informatie zie de website onder inspiratie - en de nieuwsbrief van 1 september):

  • leesgroep rondom de encycliek Fratelli Tutti o.l.v. Peter Müller; Deze leesgroep start in november; opgave uiterlijk 15 oktober bij voorkeur via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), eventueel ook via telefoon (0544 463045)
  • op dinsdag 7 september een lezing over Dietrich Bonhoeffer o.l.v. Henk Janssen in de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum; uiterlijk zondag 5 september aanmelden bij Marjo Stapelbroek (06 15131412 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.); v.a. 19.15 uur inloop
  • bezinningsavond over de eucharistie o.l.v. Sam Goyvaerts; in de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum; uiterlijk zondag 24 oktober aanmelden bij Marjo Stapelbroek (06 15131412 -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.); inloop v.a. 19.15 uur
  • op dinsdag 16 november een diapresentatie over de eucharistie in de kunst door mgr. H. Woorts, in de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum; uiterlijk zondag 14 november aanmelden bij Marjo Stapelbroek (06 15131412 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.); v.a. 19.15 uur inloop
  • op zaterdag 20 november wordt een bezoek gebracht aan de expositie 'Maria Magdalena' in museum Catharijne Convent in Utrecht; uiterlijk 14 november aanmelden bij Peter Müller bij voorkeur via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), eventueel via telefoon (0544 463045).
  • op dinsdag 7 december een avond o.l.v. Ad de Keyzer “met psalmen op weg naar kerstmis”; in de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum; uiterlijk zondag 5 december aanmelden bij Marjo Stapelbroek (06 15131412 -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.); inloop v.a. 19.15 uur

De cursus “moderne kunst & spiritualiteit”, waarin het boek Numeri centraal staat, start op 14 oktober 2021.

Verdere informatie over de activiteiten zult u ook in de maandelijkse digitale nieuwsbrief "de Verbinding", facebook en op de website van de parochie (www.paulus-ludger.nl → inspiratie) vinden; ook in uw mailbox, als u daarvoor uw e-mailadres doorgeeft.

Peter Müller – Anita Overkamp – Marjo Stapelbroek

 

 

Pastorale noodwacht
Parochie HH. Paulus en Ludger
06-190 17 292