Logo Parochie

 

R.-K. Parochie
HH. Paulus en Ludger

Verbonden in Christus

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

 

 


Berichtgeving omtrent corona

Plaatsen reserveren voor vieringen:

Ga op deze website naar Vieringen en selecteer de gewenste viering of

bel het secretariaat op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 11:00 uur , T: 0544-46 46 63

LogoDe commissie Ontmoeting & Inspiratie van de parochie HH. Paulus en Ludger wil het graag mogelijk maken elkaar te ontmoeten rond inspirerende thema’s. Hieronder vindt u de activiteiten die aankomend half jaar georganiseerd worden (alles natuurlijk onder “corona-voorbehoud”). In al deze activiteiten staat ontmoeting en inspiratie centraal, telkens rond andere thema’s. We hopen u bij een of meerdere activiteiten te ontmoeten.

Mocht u willen meedenken en helpen organiseren: uw deelname aan de commissie wordt zeer op prijs gesteld! Aanmelden kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. 0544463045) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. 0544464824). 

Verdere informatie over de activiteiten zult u ook in de nieuwsbrieven, de lokale en regionale (kerk)bladen, facebook en op de website van de parochie (www.stpaulusparochie.nl → inspiratie) vinden; ook in uw mailbox, als u daarvoor uw e-mailadres doorgeeft.

 

 

PROGRAMMA VAN ONTMOETING & INSPIRATIE 2021

Terugblikkend op 2020 kunnen we vaststellen, dat het coronavirus behoorlijk veel impact heeft gehad op het georganiseerde programma. We hebben gelukkig wel inspirerende bijeenkomsten in januari, februari en september gehad.
In januari waren we in de Oude Mattheüs in Eibergen getuige van een prachtige en indrukwekkende voorstelling, waarin Mozes met zijn volk door de woestijn trok en geregeld ook met God streed. In februari waren we al voor dag en dauw op pad om ons in het orthodox koptische klooster in Lievelde mee te laten voeren door memorabele gedichten, verhalen en gezangen over gebeurtenissen tijdens de laatste oorlogsjaren en de bevrijding 75 jaar geleden. Tenslotte inspireerde Enis Odaci ons in de kerk in Rekken met een boeiende voordracht vanuit islamitisch perspectief over onze samenleving.
Alle andere activiteiten zullen, als de omstandigheden het toelaten, alsnog in 2021 plaatsvinden. De tijden zijn echter momenteel zo onzeker, dat er geen definitieve plannen en afspraken zijn gemaakt. Helaas is er nu geen kant en klaar programma. De eerstkomende activiteiten zullen dus, als het mogelijk is, op korte termijn georganiseerd worden. De publiciteit zal daardoor misschien niet altijd via de kerkbladen gebeuren. Als u rechtstreeks en telkens snel geïnformeerd wilt worden, kunt u, als u dat tenminste niet al eerder hebt gedaan, uw e-mailadres doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

Pastorale noodwacht
Parochie HH. Paulus en Ludger
06-190 17 292