Logo Parochie

 

R.-K. Parochie
HH. Paulus en Ludger

H. Bonifatius / H. Ludgerus | Lichtenvoorde

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

 

 


Berichtgeving omtrent corona

Bijna alle regels omtrent corona vervallen m.i.v. 25 september 2021, zie dit bericht voor meer informatie.

Zie hier voor een bericht voor de regels voor koorzang.

Onder deze titel organiseert de commissie Ontmoeting & Inspiratie van de HH.Paulus – Ludger parochie op dinsdag 16 november een avond in de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk te Beltrum. Vanaf 19.15 uur. U hoeft zich niet aan te melden. Mgr. drs. H. Woorts, zal een lezing verzorgen, waarbij hij op de hem bekende en velen aansprekende wijze prachtige kunstwerken zal vertonen.

24 Oktober wordt over de hele wereld in de katholieke kerk gecollecteerd voor het pastorale werk van parochies in de derde wereld.
Project 2021: Missio steunt het werk van de kerk in Guinee.
Ook uw bijdrage hiervoor wordt gevraagd. Bussen vindt u bij de uitgang van de kerk.
Van harte aanbevolen!

Op woensdag 5 januari 2022 staat ons jaarlijkse vrijwilligersavond gepland van locatie Lichtenvoorde. Nader info volgt t.z.t. , maar noteer deze datum alvast in je agenda.

Aanmelden voor de eerste heilige communie kan weer! U vindt daarvoor alle informatie achter in de kerk en op de website van onze parochie. Geeft u het a.u.b. door aan ouders die u kent en mogelijk ook belangstelling hebben. Aanmelden voor de communie kan tot uiterlijk 20 oktober

Wie eens alle locaties van onze nieuwe parochie wil zien kan d.m.v. deze coordinaten de ca 150 km lange tourtocht gaan rijden. Voor meer informatie / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pastorale noodwacht
Parochie HH. Paulus en Ludger
06-190 17 292