Logo Parochie

 

R.-K. Parochie
HH. Paulus en Ludger

H. Bonifatius / H. Ludgerus | Lichtenvoorde

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

 

 


Together Days 21 - 24 april 2022

De Together Days zijn afgesloten met een Eucharistieviering en een gezellig samenzijn in Beltrum. Zie op deze website de verslagen van de activiteiten met daarbij de fotoalbums.

Programma

Donderdagavond 21 april opening met een verteltheater ‘Nieuw Begin’

Vrijdag 22 april pastorale, diaconale en ontmoetingsactiviteiten

Zondag 24 april Parochiedag voor allen!

 

We waren blij u te zien.

Slotlof Mariamaand om 17.00 uur door pastoor H. de Jong

Flamenco als spirituele oefening
De activiteitencommissie van De Oude Mattheüs en de Commissie van Ontmoeting & Inspiratie van de HH. Paulus – en Ludgerparochie nodigen u op zondag 22 mei uit om in de Oude Mattheüs, Grotestraat 50 te Eibergen te luisteren naar een lezing van Hedwig Mensink. Aansluiten zal zij samen met de demonstratie groep van Academia Estrilla uit Arnhem o.l.v. Jacky Westerhof de flamenco demonsteren. U bent v.a. 13.45 uur van harte welkom. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt om ongeveer 16.45 uur. Na afloop is er gelegenheid voor een vrije gift.

Palmzondagviering 10 april

Na deze viering kunt U een palmtakje meenemen, daarvoor staan er achterin de kerk manden klaar.

Vanwege de AVG regels inzake privacy konden we een tijdje geen uitzendingen in beeld vertonen als ook 'Kerkdienst gemist' niet aanbieden. Nu we de camera zodanig opgesteld hebben dat tijdens de viering alleen het altaar en voorganger in beeld zijn en niet de kerkganger voldoen we aan alle AVG richtlijnen zoals vermeld op de homepage van SintLudgernu.nl. Uw privacy is gewaarborgd ♥.

Pastorale noodwacht
Parochie HH. Paulus en Ludger
06-190 17 292