Logo Parochie

 

R.-K. Parochie
HH. Paulus en Ludger

H. Bonifatius / H. Ludgerus | Lichtenvoorde

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

 

 


Together Days 21 - 24 april 2022

De Together Days zijn afgesloten met een Eucharistieviering en een gezellig samenzijn in Beltrum. Zie op deze website de verslagen van de activiteiten met daarbij de fotoalbums.

Programma

Donderdagavond 21 april opening met een verteltheater ‘Nieuw Begin’

Vrijdag 22 april pastorale, diaconale en ontmoetingsactiviteiten

Zondag 24 april Parochiedag voor allen!

 

We waren blij u te zien.

Aan het begin van de zomer trekken we onze wandelschoenen aan. Al wandelend komen we in gesprek met elkaar over zaken die ons en onze tochtgenoten kunnen inspireren. Het kaartspel van de KRO “De wandeling” kan het gesprek op gang brengen. Dit jaar pelgrimeren we rond Lichtenvoorde / Aalten.
Op maandag 20 juni. Vertrekpunt: camping Goorzicht, Boterdijk 3 Aalten
We vertrekken om 19.00 uur en de wandeltocht duurt ongeveer 2 uur.
Opgave vóór 20 juni via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u graag wat wijwater in huis heeft bent u in de gelegenheid dit in de kerk te komen halen.
Dit kan na een viering of neem contact op met R. Kock tel: 06-38687551. U neemt zelf een flesje of bakje mee.

Mededeling namens het bestuur en pastoraal team
Binnenkort gaan we iets bijzonders doen! In de week na Pasen starten we op donderdagavond een driedaags parochiefeest met een verteltheater ‘Nieuw Begin’. Het nieuwe parochie lied zal klinken tijdens de vieringen, de nieuwe parochievlaggen wapperen en we gaan wandelen,  lunchen, films kijken en praktisch aan de slag.

De komende tijd is de Rapenburgsestraat vanaf de Varsseveldseweg tot aan de kerk afgesloten.
U kunt de kerk bereiken via de Broekboomstraat. In deze periode is de kerk overdag  ook toegankelijk via de zij ingang aan het Willem Doppenplein.

De Nederlandse bisdommen vragen de parochies om zondag 6 maart te collecteren voor hulp aan Oekraïne. De bisschoppen brengen hiervoor in deze Vastentijd allereerst de Bisschoppelijke Vastenactie onder de aandacht. Mgr. Van den Hout, bisschop-referent voor missie en ontwikkelingssamenwerking: “Laten we ons gebed voor Oekraïne aanvullen met een gift.” Via het Europese katholieke caritasnetwerk helpt de Bisschoppelijke Vastenactie met de opvang van de enorme stroom vluchtelingen. In Oekraïne én in de landen

Pastorale noodwacht
Parochie HH. Paulus en Ludger
06-190 17 292