Dinsdagavond 5 maart organiseert de taakgroep Ontmoeting & Inspiratie van de Protestantse Gemeente Winterswijk een zangavond in de Zonnebrinkkerk. De avond wordt geleid door Andries Govaart en Wim Ruessink. Beiden maakten deel uit van de redactie van het Liedboek~zingen en bidden in huis en kerk. Zij werken al jaren samen in kerkmuziek en liturgie.

Tekstdichter Andries Govaart bracht zijn omvangrijke lied-oeuvre onlangs bijeen in de bundel ‘De weg die je goeddoet’. Wim Ruessink zette veel kerkliederen (waaronder die van Govaart) op muziek.

Tijdens de zangavond zullen o.a.  liederen voor de veertigdagentijd en zegenliederen gezongen worden. De aanpak van Govaart en Ruessink staat garant voor ontmoeting en inspiratie. Uiteraard is de bundel ‘De weg die je goeddoet’ ter plekke verkrijgbaar. De avond begint om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur start de inloop.

Bij de uitgang is het mogelijk om een vrije gift achter te laten. Informatie en aanmelding bij Dienke Nijboer, lid taakgroep Ontmoeting & Inspiratie, via 06 - 36 49 33 46 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.