Logo Parochie

 

R.-K. Parochie
HH. Paulus en Ludger

H. Jacobus | Winterswijk

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

 

 


Berichtgeving omtrent corona

Plaatsen reserveren voor vieringen:

Ga op deze website naar Vieringen en selecteer de gewenste viering of

bel het secretariaat op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 11:00 uur , T: 0544-46 46 63

Helder Licht op Kerstavond voor héél Winterswijk!

Samen met andere kerken in Winterswijk roepen wij jullie op om op Kerstavond een lichtje bij je eigen voordeur te zetten: een kaars, windlicht, een zaklamp of bouwlamp…wees creatief.

Sluit die mooie boodschap niet op in je woning onder jouw eigen kerstboom! Verspreid het Kerstlichtpunt en straal dat uit naar buiten. Laat Winterswijk in alle straten verlicht zijn door het Licht. En als je jouw buren kunt aanwakkeren hetzelfde te doen, dan is dat al een verdubbeling van het licht!

Op Kerstavond verschijnt namens diezelfde kerken een helder licht over ons dorp. Schakel om 19:30 uur in op http://www.helderlichtwinterswijk.nl/ en wees erbij.

Het is een groots project waarin ook onze kerk deelneemt. We doen er nu nog geheimzinnig over, maar op Kerstavond wordt alles duidelijk, geloof me.

De kerkhofcommissie doet een beroep op de medewerking van de rechthebbenden van een graf op onze katholieke begraafplaats aan de Tuunterstraat te Winterswijk. Voor het aanschrijven van de rechthebbende in verband met het aflopen van de grafrechten hebben wij het juiste adres nodig. Bent u na 1986 rechthebbende geworden en daarna verhuisd, en is dit nooit doorgegeven, wilt u dit dan s.v.p. alsnog doorgeven aan de kerkhofcommissie, Cilia Buiting, tel. 06 3098 2655. Indien u als familie weet dat de rechthebbende inmiddels is overleden, wilt u dan het adres van een ander familielied doorgeven. (In 30 jaar kan er veel veranderen.) Voor u allen waarschijnlijk een kleine moeite, maar voor de commissie scheelt dat veel speurwerk. Bij voorbaat hartelijk dank.

De voor de zondag opgegeven gebedsintenties kunt u vinden onder het kopje 'familieberichten'. Dit gebeurt omdat dit een beveiligd onderdeel is zodat zoekmachines deze gegevens niet kunnen vinden.

Pastorale noodwacht
Parochie HH. Paulus en Ludger
06-190 17 292