In 2022 organiseert het Aartsbisdom Utrecht weer een kinder- en tienerkamp. Beide zomerkampen vinden plaats op Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle van 6 augustus t/m 11 augustus.

Kinderkamp 'Beestenbende' (voor kinderen van 7 t/m 12 jaar)

In de bijbel staan heel veel mooie verhalen waar dieren een belangrijke rol in spelen. Denk maar aan de ark van Noach of Jona en de walvis. En heb je wel eens gehoord van het sprekende ezeltje van Bileam? We luisteren naar de verhalen, denken er samen over na en gaan aan de slag met leuke opdrachten.
We vieren de Eucharistie en denken aan Jezus. Hij wordt de Goede Herder genoemd. Wat zou dat betekenen? Natuurlijk gaan we ook veel leuke spelletjes doen, geheel in het beestenbende thema, ravotten in het bos en zwemmen.
Dus heb jij zin om een week veel plezier te hebben  in een gezellige Beestenbende.
Meld je dan zo snel mogelijk aan!
Kosten: € 125,- per kind. Als er meerdere kinderen uit een gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 75,- per extra kind (voorbeeld 2 kinderen = €200,- i.p.v. €250,-)

Tienerkamp: ‘Reis door de tijd’ (voor tieners van 13 t/m 16 jaar)

Net als afgelopen jaren organiseren we ook dit jaar weer een leuk tienerkamp! Na lang beraad is er gekozen voor het thema ‘Reis door de tijd’. We zullen door verschillende tijdperken heengaan en ons inleven in deze tijden. We gaan weer veel spellen doen waardoor we kunnen zien welk team zich het best aan kan passen aan de tijd. Ook uitstapjes en catecheses staan natuurlijk op het programma.
Zin om ook te komen? Meld je dan vooral aan!
Kosten: € 145,- p.p. Als er meerdere tieners uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 95,- per extra tiener (bv. 2 tieners = € 240,- i.p.v. € 290,-)

Aanmelden voor beide kampen via www.jongaartsbisdom.nl en kan tot 30 juni 2022.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.: 06 29015399.

Download hier de flyer van het aartsbisdom..