Mariaviering:

Zoals eerder aangekondigd organiseren we in de meimaand een Mariaviering. Dit doen we op zaterdag 27 mei met een viering in de Barokkerk in Zwillbrock-Vreden. Bij goed weer willen we vanuit Vragender  gezamelijk  een mooie fietstocht naar het Zwillbrock maken. We verzamelen achter de kerk in Vragender , op de parkeerplaats van Beneman, en vertrekken daar om 12.30 uur. Wie niet kan of wil fietsen, maar de viering toch graag wij bijwonen kan met eigen vervoer of op andere wijze naar het Zwillbrock komen. We beginnen daar om 14.00 uur met een rondleiding in de kerk met aansluitend de viering. Voor het onderhoud en instandhouding van de kerk wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd. Parochianen uit andere geloofsgemeenschappen zijn hierbij van harte uitgenodigd. Na afloop is er gelegenheid om nog ergens koffie te gaan drinken, dit zal voor eigen rekening zijn.
Om enig idee te hebben met hoeveel personen we gaan kunt u zich voor 20 mei opgeven bij Johan te Molder op 06-23062229 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kermisviering:

Na een succesvolle viering vorig jaar werkt het kermisbestuur samen met de pastoraatgroep aan een mooie  kermisviering  op zaterdag 17 juni 2023 om 19.00 uur bij cafe restaurant Beneman

 

VVoor het najaar 2023 hebben we de volgende ideeen:

September/oktober: een wandeling of viering.
November: allerzielenviering met een herdenking op de begraafplaats
December: gezamelijke kerstactiviteit

Als u wilt meehelpen om deze activiteiten te organiseren kunt u zich melden bij Tinie Kerkhoff op het  volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u ideeen, suggesties of wensen, wij horen het graag.
Als u de digitale nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u dit ook aan ons doorgeven.

Hartelijke groet,
Pastoraatsgroep van Geloofsgemeenschap St. Antonius van Padua Vragender